En god krydret ret.
3 – 4 personer
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 fed hvidløg hakket
1 peberfrugt i tern
1 tsk. chili
1 tsk. paprika
1 tsk. oregano
4 dl. grøntsagsboullion
1 ds. kokosmælk
1 – 2 spsk citronsaft
Salt – peber og persille til drys
Skræl græskarret, hvis du bruger squash skal den ikke skrælles.
Skrab kerner ud og skær det i tern.
Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt græskar, peberfrugt, chili og lad det simre i 5 minutter.
Hæld boullion i og lad det koge i 5 minutter og kom kokosmælken i og lad det koge videre, indtil det har en cremet konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Server retten evt. som her sammen med Ris Pilaw
Ingen kommentarer:
Send en kommentar