Der er to opskrifter på denne måde at lave lækre krydrede ris på;
4 personer
En stor rest ris – eller ½ l. kogte ris
2 spsk. olivenolie
50 g. rosiner
1 tsk. Kanel
25 g. mandler
De kogte ris svitses på panden i olie sammen med kanel og rosiner.
De hakkede mandler vendes i til sidst
eller
4 dl. Rå ris
6 dl. vand
½ dl. olivenolie
50 g. rosiner
1 tsk. kanel
25 g. mandler
Risen lægges i et ovnfast fad.
Vand og olie hældes over.
Rosiner og kanel kommes i fadet.
Fadet sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 45 minutter, eller til der ikke er væde ved risene. De hakkede mandler vendes i til sidst.
Server f.eks. sammen med sammenkogte retter eller til fyldte pandekager.
4 personer
En stor rest ris – eller ½ l. kogte ris
2 spsk. olivenolie
50 g. rosiner
1 tsk. Kanel
25 g. mandler
De kogte ris svitses på panden i olie sammen med kanel og rosiner.
De hakkede mandler vendes i til sidst
eller
4 dl. Rå ris
6 dl. vand
½ dl. olivenolie
50 g. rosiner
1 tsk. kanel
25 g. mandler
Risen lægges i et ovnfast fad.
Vand og olie hældes over.
Rosiner og kanel kommes i fadet.
Fadet sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 45 minutter, eller til der ikke er væde ved risene. De hakkede mandler vendes i til sidst.
Server f.eks. sammen med sammenkogte retter eller til fyldte pandekager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar