- til pasta, ris og nudler :-)
2 personer
200 g. gulerødder
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 fed hvidløg knust
2 spsk. frisk basilikum
2 tsk. oregano
2 tomater små hakket
Saft fra ½ citron
1 tsk. paprika
1 dl.grøntsagsboullion
Salt, peber
Drys; Hakket persille og eventuelt revet parmasanost
Pasta, nudler eller ris.
Eventuelt en sjat rødvin ca. 1 dl. men så udelad tomater og citronsaft. Husk rødvinsjatter kan fryses ned til senere brug i saucer og sammenkogte retter.
Kog pasta, nudler eller ris.
Skræl auberginen og skær den i ½ cm tykke mindre stænger.
Skær gulerødderne lige sådan.
Varm olien og tilsæt løg, gulerødder og aubergine.
Steg det under omrøring.
Tilsæt hvidløg, krydderier og steg videre for svag varme i 5minutter.
Tilsæt boullion og vin eller tomater og citronsaft.
Kog det videre i 3 minutter.
Tilsæt salt og peber og smag saucen til.
Server med pasta, nudler eller ris - sammen med hakket persille og revet ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar