Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 8. august 2011

Aubergine-gulerodssauce

 - til pasta, ris og nudler :-)
2 personer
200 g. aubergine
200 g. gulerødder
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 fed hvidløg knust
2 spsk. frisk basilikum
2 tsk. oregano
2 tomater små hakket
Saft fra ½ citron
1 tsk. paprika
1 dl.grøntsagsboullion
Salt, peber
Drys; Hakket persille og eventuelt revet parmasanost
Pasta, nudler eller ris.
Eventuelt en sjat rødvin ca. 1 dl. men så udelad tomater og citronsaft. Husk rødvinsjatter kan fryses ned til senere brug i saucer og sammenkogte retter.

Kog pasta, nudler eller ris.
Skræl auberginen og skær den i ½ cm tykke mindre stænger. 
Skær gulerødderne lige sådan.  
 Varm olien og tilsæt løg, gulerødder og aubergine. 
Steg det under omrøring. 
Tilsæt hvidløg, krydderier og steg videre for svag varme i 5minutter. 
Tilsæt boullion og vin eller tomater og citronsaft. 
Kog det videre i 3 minutter. 
Tilsæt salt og peber og smag saucen til.
Server med pasta, nudler eller ris - sammen med hakket persille  og revet ost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar