4 personer.
250 g. nudler
4 - 6 babymajs skåret i skrå stykker
2 spsk. olivenolie
1 grøn peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
2 stængler blegselleri i skrå skiver
2 gulerødder i skrå skiver
150 g. champignon i skiver
3 spsk. maizenamel
2 spsk. rødvinseddike eller anden eddike
2 tsk. hakket frisk chili, eller hvad du kan lide
1 tomat finthakket
1 spsk. grøntsagsboullion uden vand
1 tsk. olie
350 g. ananas i tern - bruger du ds. ananas så også saften
3 forårsløg fintsnittet i skiver
vand efter behov
Nudlerne koges i vand med salt i 3 minutter og hældes i en sigte.
Olien opvarmes i en wok eller stor gryde.
Tilsæt rød og grøn peber, bladselleri, gulerod og champignon.
Steg i 5 minutter.
Maizenamel og eddike røres sammen med chili, tomat, boullion, olie, ananas og saft eller vand i en lille skål.
Tilsæt majs og nudler til wokken steg i 2 minutter.
Ananasblandingen hældes over grøntsagerne og der steges i 2 -3 minutter til sovsen bliver tykkere.
Tilsæt de snittede forårsløg og rør i blandingen.
Server retten sammen med soya.
Jeg lavede din ret med stegt blomkål i går, den var super lækker - tak for opskriften :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe