Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 3. august 2011

Sur-søde Grøntsager med Nudler


Hurtig, nem og god wokmad.
4 personer.
250 g. nudler
4 - 6 babymajs skåret i skrå stykker
2 spsk. olivenolie
1 grøn peberfrugt i strimler
1 rød peberfrugt i strimler
2 stængler blegselleri i skrå skiver
2 gulerødder i skrå skiver
150 g. champignon i skiver
3 spsk. maizenamel
2 spsk. rødvinseddike eller anden eddike
2 tsk. hakket frisk chili, eller hvad du kan lide
1 tomat finthakket
1 spsk. grøntsagsboullion uden vand
1 tsk. olie
350 g. ananas i tern -  bruger du ds. ananas så også saften
3 forårsløg fintsnittet i skiver
vand efter behov

Nudlerne koges i vand med salt i 3 minutter og hældes i en sigte.
Olien opvarmes i en wok eller stor gryde. 
Tilsæt rød og grøn peber, bladselleri, gulerod og champignon. 
Steg i 5 minutter. 
Maizenamel og eddike røres sammen med chili, tomat, boullion, olie, ananas og saft eller vand i en lille skål.
Tilsæt majs og nudler til wokken steg i 2 minutter. 
Ananasblandingen hældes over grøntsagerne og der steges i 2 -3 minutter til sovsen bliver tykkere. 
Tilsæt de snittede forårsløg og rør i blandingen. 
Server retten sammen med soya.

1 kommentar:

  1. Jeg lavede din ret med stegt blomkål i går, den var super lækker - tak for opskriften :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet