Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 16. august 2011

Bagte Auberginer med tomater

En god eftersommerret - hvor vi skal have lidt varme....
4 personer
2 auberginer skåret i tynde skiver
5 store modne tomater i skiver
en håndfuld persille
2 fed hvidløg knust
1½ dl. grøntsagsboullion
1 dl. revet parmasanost

I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt. 
Hæld boullionen i bunden af fadet. 
Drys osten over. 
Bages 45 -50 minutter ved 180 grader den første ½ time med staniol over eller andet låg
Server med ris eller pasta, salat og evt. råkost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar