Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 16. august 2011

Bagte Auberginer med tomater

En god eftersommerret - hvor vi skal have lidt varme....
4 personer
2 auberginer skåret i tynde skiver
5 store modne tomater i skiver
en håndfuld persille
2 fed hvidløg knust
1½ dl. grøntsagsboullion
1 dl. revet parmasanost

I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt. 
Hæld boullionen i bunden af fadet. 
Drys osten over. 
Bages 45 -50 minutter ved 180 grader den første ½ time med staniol over eller andet låg
Server med ris eller pasta, salat og evt. råkost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar