Har du nogle overmodne bananer, så brug dem i et bananbrød, det smager virkeligt godt :-)
1 lille brød
2 tsk. fintrevet økologisk citronskal
250 g. hvede eller speltmel
1 tsk. bagepulver.
½ tsk. salt
125 g. smør eller plantemargarine
100 g. rørsukker
2 æg
2 spsk. honning
Mos banankødet med en gaffel og tilsæt citronskal.
Kom mel, bagepulver og salt i en anden skål og smulder smørret i.
Rør sukker, æg, honning i bananerne.
Hæld Melblandingen i og saml dejen.
Hæld dejen i en brødform med bagepapir eller smurt med smør.
Bag brødet ved 180 grader i ca. 45 – 50 minutter.
Lad brødet stå i formen i 5 minutter og vend det ud på en bagerist og lad det køle af.
Servere brødet med smør, her til en kop te :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar