En ret med en masse dejligt grønt, og så ris som jeg altid kan spise :-)
4 personer
8 dl. vand
salt
4 – 8 æg alt efter hvor sultne I er
8 spsk. piskefløde
8 spsk. hakket grønt; persille, purløg, brændenælder, skvalderkål eller en blanding af det hele
1 løg
olivenolie
2 dl. hvidkål eller spidskål fintsnittet
200 g. champignon i skiver
100 g bønnespirer
4 spsk. soya
peber
Vandet koges op med lidt salt og risene kommes i og koger så længe som der står på pakken – alt efter hvilke ris du har valgt.
Løget hakket og svitses i olie.
Hvidkål og champignon tilsættes og simrer med i 3- 4 minutter.
Spirer og soya tilsættes sammen med lidt peber og grøntsagerne sættes tilside med låg på.
Æggene piskes et eller to ad gangen med 2 spsk.piskefløde og 2 spsk. hakket grønt og der bages ialt 4 omeletter i lidt olie.
Grøntsagerne fordeles på halvdelen af hver af omeletterne og de foldes sammen.
De fyldte omeletter serveres ovenpå en portion ris til hver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar