Altid godt at lave og lækkert for øjne og mave ;-)
1 – 2 personer alt efter om det er tilbehør eller en selvstændig frokostret
Salatblade og gerne også små nye mælkebøtteblade – de er gode for for fordøjelsen
2 kogte kartofler i tern
1 tomat skåret i både
1 hårdkogt æg, moset med en gaffel
1/3 agurk i tern
1 avocado i skiver
friskklippet purløg
1 spsk.
sesamfrø- ristet i 2 minutter på en tør pande, er et godt mineraltilskud, smagen
fremhæves ved at de lige tørristes
Dressing:
1 – 2 tsk.god sennep
2 spsk. olivenolie
½ - 1 fed hvidløg knust
salt –peber
½ tsk.oregano
½ tsk. basilikum
saft fra ½ citron
lidt vand
Anret det hele ovenpå salatbladene.
Klip purløg over og
drys med sesamfrø.
Pisk dressingen sammen og smag den til – her er dressing til
mere end en person.
Hæld dressingen over salaten eller server den til.
Salaten
smager godt som den er og mætter fint.
Server eventuelt sammen med ristet
rugbrød eller grovboller
Ingen kommentarer:
Send en kommentar