Super sund og god råkost til frokost, sammen med grøntsagsdeller, gratiner, eller med i grøntsagsburgere.
3 rødbeder
1 æble
1 stykke ingefær på 2 – 3 cm.
1 spsk. olivenolie
1 tsk. æbleeddike
lidt citronsaft
salt og peber
eventuelt 1 tsk. honning eller akaciehonning - husk rødbederne er også sød i smagen i sig selv
hakket persille til drys
eventuelt sesamfrø til drys
Skræl rødbeder og ingefær og riv dem fint eller groft, hvad du bedst kan lide. Kom råkosten i en skål.
Pisk olie, eddike, salt og peber sammen og smag til med honning.
Vend dressingen i råkosten.
Skær æblet i tynde skiver, og skal råkosten ikke spises med det samme så vend æbleskiverne i citronsaft.
Pynt råkosten med det skivede æble.
Drys med persille og sesamfrø.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar