Jeg elsker rødbede sammen med peberrod!
Kan du ikke lide peberrod, så smag salaten til med lidt chili frisk eller tørret.
300 g. rødbeder skrællet og skåret i tynde skiver eller stave
1 løg skåret i tynde både
2 håndfulde små blandede salatblade eller 1/3 spidskål strimlet
3 spsk. revet peberrod
Dressing:
2 spsk. honning eller akaciehonning
3 spsk. æbleeddike eller anden vineddike
3 spsk.olivenolie
salt – peber
4 spsk. græskarkerner eller solsikkekerner
Rødbeder, løg, salat og peberrod blandes i en skål.
Honning, eddike, olie, salt og peber piskes sammen og vendes i salaten .
Drys med græskarkerner
Server ;-)
Når det bliver sommer, og du kan få friske rødbedeblade, eventuelt ved at du har rødbederne i egen have, så kom dem i salaten sammen med salatbladene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar