Smager virkeligt godt og er super sundt ;-)
Opskriften er fra Vegetarbladet.
Her smurt på brød og drysset med sesamfrø |
50 g. valnøddekerner
1 spsk. hel spidskommen
25 g. havregryn
200 g. kogte rødbeder
1 spsk. tahin sesampasta
1 fed hvidløg
saften af 1 citron
salt og peber
eventuelt smag til med chili
Hak valnødderne groft og rist dem på en tør pande sammen med kommen i 3 - 4 minutter.
Kom nødder og kommen i en blender sammen med resten af ingredienserne. Det hele blendes, så fint eller groft som du kan lide det.
Smag til med salt - peber eventuelt mere citron og chili hvis du har lyst til det.
Server som tilbehør til aftensmaden, som dip eller smurt på brød
mums den må prøves en dag lyder bare mums og lækkeret..
SvarSletGlæd dig - denne rødbedehumus er bare god til frokost, som tilbehør og bare som et mellemmåltid på knækbrød :-) mange hilsener Lue
SvarSlet