God forårsfrokostret :-)
3 æg
1 – 1½ spsk. sennep
3 spsk. creme fraiche eller skyr
½ lille bakke afklippet karse
purløg hakket ca. 3 - 4 spsk.
salt – peber
evt. et par dråber tabasco eller lidt chili
salat groft hakket
2 spsk. græskarkerner
lidt olivenolie
citronsaft
2 tomater eller 1/3 agurk i skiver
2 skiver rugbrød.
Kog æggene i ca. 8 minutter.
Pil skallen af og del æggene.
Tag æggeblommen ud af æggene og kom den i en lille skål sammen med sennep, creme fraiche, karse, purløg, salt og peber.
Rør æggeblomme - senneps cremen sammen.
Smag til med tabasco eller lidt chili.
Bland salatbladene med olie, citronsaft, salt og peber.
Hak græskarkernerne og kom dem i salaten.
Arranger salaten på en tallerken.
Fyld de halverede æg med sennepscremen og sæt dem på salaten.
Pynt med purløg og eventuelt tomatbåde eller agurkeskiver.
Rist rugbrødet og server det sammen med æggene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar