Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 4. marts 2012

Fyldte peberfrugter med krydrede kartofler, chili og fennikel

Dejlig grøntsagsret server den eventuelt med kogte ris.
2 personer
2 spsk. olivenolie
1 tsk. chiliflager
½ tsk. kardemomme
2 tsk .sennep eller ½ tsk. sennepsfrø
½ tsk kommen
½ tsk gurkemeje
4 kartofler skrællede og skåret i små tern
1 fennikelknold skåret i små tern eller ½ broccoli eller 3 forårsløg
1 fed hvidløg finthakket
ca. 4 spsk. vand
salt
1 spsk. citronsaft
eventuelt 100 g. emmentaler eller anden ost skåret i små tern
2 røde perberfrugter halverede uden stilk og kerner.

Kom kardemomme, chili, sennep, kommen og gurkemeje i den varme olien og svits det lige. 
Kom derefter kartofler, hvidløg og fennikel i gryden og svits dem med kryfferierne i 2 minutter under omrøring. 
Tilsæt vand og skru ned for varmen og lad grøntsagerne dampe i 6 – 7minutter under låg – pas på at det ikke brænder på. 
Smag grøntsagerne til med citronsaft og salt.   
Tag grøntsagerne fra varmen og bland osten i. 
Fyld de halverede perberfrugter og sæt dem i et ovnfast fad med lidt vand i bunden. 
Bag peberfrugterne i ½ time i ovnen ved 180 grader.
Variation: Istedet for ost i fyldet, server yougurth eller creme fraiche blandet med en masse frisk dild til de bagte peberfrugter ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar