Dejlig grøntsagsret server den eventuelt med kogte ris.
2 personer
1 tsk. chiliflager
½ tsk. kardemomme
2 tsk .sennep eller ½ tsk. sennepsfrø
½ tsk kommen
½ tsk gurkemeje
4 kartofler skrællede og skåret i små tern
1 fennikelknold skåret i små tern eller ½ broccoli eller 3 forårsløg
1 fed hvidløg finthakket
ca. 4 spsk. vand
salt
1 spsk. citronsaft
eventuelt 100 g. emmentaler eller anden ost skåret i små tern
2 røde perberfrugter halverede uden stilk og kerner.
Kom kardemomme, chili, sennep, kommen og gurkemeje i den varme olien og svits det lige.
Kom derefter kartofler, hvidløg og fennikel i gryden og svits dem med kryfferierne i 2 minutter under omrøring.
Tilsæt vand og skru ned for varmen og lad grøntsagerne dampe i 6 – 7minutter under låg – pas på at det ikke brænder på.
Smag grøntsagerne til med citronsaft og salt.
Tag grøntsagerne fra varmen og bland osten i.
Fyld de halverede perberfrugter og sæt dem i et ovnfast fad med lidt vand i bunden.
Bag peberfrugterne i ½ time i ovnen ved 180 grader.
Variation: Istedet for ost i fyldet, server yougurth eller creme fraiche blandet med en masse frisk dild til de bagte peberfrugter ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar