Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 4. marts 2012

Fyldte peberfrugter med krydrede kartofler, chili og fennikel

Dejlig grøntsagsret server den eventuelt med kogte ris.
2 personer
2 spsk. olivenolie
1 tsk. chiliflager
½ tsk. kardemomme
2 tsk .sennep eller ½ tsk. sennepsfrø
½ tsk kommen
½ tsk gurkemeje
4 kartofler skrællede og skåret i små tern
1 fennikelknold skåret i små tern eller ½ broccoli eller 3 forårsløg
1 fed hvidløg finthakket
ca. 4 spsk. vand
salt
1 spsk. citronsaft
eventuelt 100 g. emmentaler eller anden ost skåret i små tern
2 røde perberfrugter halverede uden stilk og kerner.

Kom kardemomme, chili, sennep, kommen og gurkemeje i den varme olien og svits det lige. 
Kom derefter kartofler, hvidløg og fennikel i gryden og svits dem med kryfferierne i 2 minutter under omrøring. 
Tilsæt vand og skru ned for varmen og lad grøntsagerne dampe i 6 – 7minutter under låg – pas på at det ikke brænder på. 
Smag grøntsagerne til med citronsaft og salt.   
Tag grøntsagerne fra varmen og bland osten i. 
Fyld de halverede perberfrugter og sæt dem i et ovnfast fad med lidt vand i bunden. 
Bag peberfrugterne i ½ time i ovnen ved 180 grader.
Variation: Istedet for ost i fyldet, server yougurth eller creme fraiche blandet med en masse frisk dild til de bagte peberfrugter ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar