En dejlig frokosret eller nem aftensmad
4 æg
4 spsk. vand
1 løg i tynde skiver
2 forårsløg i skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
200 g. champignon eller anden svampe i skiver
1 spsk olivenolie
3 tsk. smør
salt – peber
½ tsk. paprika
2 skiver rugbrød
Topping:
4 spsk. strimlet frisk basilikum
eventuelt 1 frisk tomat skåret i tern
Rist champignon, løg, forårsløg og hvidløg på en pande i olie og 1 tsk. smør i 4 minutter.
Kryder med salt og peber.
Sæt grøntsagerne til side og hold dem varme.
Pisk æg, vand, salt, peber og paprika sammen og kom det på en varm pande med 2 tsk. smeltet smør.
Lad æggemassen stivne under middel varme i ca. 4 minutter.
Skær imens basilikum i strimler og tomat i tern.
Vend omeletten om, eventuelt ved hjælp af et grydelåg eller en tallerken og giv den 1 minut på den anden side.
Omeletten skal være luftig og kun lys gul-brun.
Del omeletten og læg hver del på en tallerken oven på en skive rugbrød.
Hæld grøntsagerne ovenpå omeletten.
Kom tomattern og frisk basilikum ovenpå.
Læg omeletten sammen om fyldet.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar