Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 9. marts 2012

Toscakage

- En kage med en hel masse mandler eller nødder som topping :-)
en kage, en ½ bradepandefuld
6 æg
250 g. rørsukker
250 g. smør
250 g. hvede eller speltmel
1 tsk. bagepulver
Topping:
200 g.mandler eller andre nødder hakket groft
150 g. rørsukker
150 g. smør
4 spsk. hvede eller speltmel
4 spsk. fløde

Pisk æg og sukker godt og tilsæt smørret og pisk det med. 
Bland melet med bagepulver og sigt det i dejen. 
Rør dejen let sammen og kom den i en smurt eller bagepapirbeklædt form. 
Bag kagen ved 180 grader i 30 - 35 minutter.   
Topping: 
Bland sukker, smør, fløde og mel i en gryde og kog blandingen sammen. 
Hæld de hakkede mandler i. 
Tag kagen ud af ovnen efter de 30 - 35 minutter når kagen er bagt også i midten - stik en strikkepind eller lignende i kagen og se efter at der ikke hænger dej ved pinden. Tag kagen ud af ovnen og bred topping ud over kagen. 
Kom kagen tilbage i ovnen og bag den færdig ved 180 grader i 10 – 12 minutter.
Skær kagen ud i stykker og server ;-)

1 kommentar:

  1. Uhm, en god gammel kending. Den ser lækker ud :-) Måske skulle jeg også snart bage sådan en.

    SvarSlet