En dejlig krydret sammenkogt ret.
3 -4 personer alt efter om det er hovedretten eller tilbehør
75 g. røde linser
1½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg finthakket
2 gulerødder eller persillerødder i tern
1 squash skrællet og skåret i tern
1 ds. hakkede flåede tomater eller 6 tomater hakkede
½ chili uden kerner skåret i tern eller så meget chili som du kan lide
salt – peber
saft fra ½ citron
Drys: hakket persille.
Kom linsene i boullion og bring det i kog.
Lad linserne småkoge i ca. 20 minutter.
Svits imens løg, hvidløg og gulerødder i olien på en pande i 3 minutter.
Kom den hakkede squash i og lad det hele simre på panden i ca.10 minutter.
Kom de svitsede grøntsager i linseretten sammen med tomaterne.
Lad retten komme i kog igen og småkoge i ca. 20 minutter
Smag retten til med chili.
Lad retten kogen endnu 5 minutter.
Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
Server med persilledrys og eventuelt citronbåde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar