Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. marts 2012

Linser med squash og chili

En dejlig krydret sammenkogt ret.
3 -4 personer alt efter om det er hovedretten eller tilbehør
8 dl. grøntsagsboullion
75 g. røde linser
1½ spsk. olivenolie
2 fed hvidløg finthakket
2 gulerødder eller persillerødder i tern
1 squash skrællet og skåret i tern
1 ds. hakkede flåede tomater eller 6 tomater hakkede
½ chili uden kerner skåret i tern eller så meget chili som du kan lide
salt – peber
saft fra ½ citron
Drys: hakket persille.

Kom linsene i boullion og bring det i kog. 
Lad linserne småkoge i ca. 20 minutter. 
Svits imens løg, hvidløg og gulerødder i olien på en pande i 3 minutter. 
Kom den hakkede squash i og lad det hele simre på panden i ca.10 minutter. 
Kom de svitsede grøntsager i linseretten sammen med tomaterne. 
Lad retten komme i kog igen og småkoge i ca. 20 minutter
Smag retten til med chili. 
Lad retten kogen endnu 5 minutter. 
Smag retten til med citronsaft, salt og peber. 
Server med persilledrys og eventuelt citronbåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar