Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 8. marts 2012

Baked Beans

- eller Hvide Bønner i krydret tomatsauce med spejlæg og tacos chips
Det her er måden at lave lækre "Baked Beans" på.
4 personer
300 g. hvide bønner
3 laurbærblade
½ tsk kommen
salt
Sauce:
2 løg hakket
3 fed hvidløg finthakket
1 spsk olivenolie
1 spsk stødt koriander
½ tsk kommen
1 tsk. stødt anis
½ - 1 tsk chiliflager
2 ds. tomater hakkede
1 spsk. balsamico eddike
3 spsk. farin – sukker
salt
Grønt drys: hakket persille
Topping: 4 spejlæg stegt i smør på panden. Jeg steger dem altid på begge sider.
Tilbehør: Tacos chips  og brød eller revet ost og/ eller kogte ris

Bønner sættes i blød i vand i minimum 8 timer. 
Vandet hældes fra bønnerne og bønnerne koges i nyt vand med salt, laurbærblade og kommen i 20 – 25 minutter til de er møre. 
Hæld vandet fra bønnerne og fjern laurbærblade.
Sauce: løg og hvidløg svitses i olien sammen med koriander, kommen, anis og chili. 
Tilsæt tomaterne, eddike, sukker og salt.
Lad saucen simre i ½ time. 
Tilsæt bønnerne til saucen. 
Varm sauce og bønner igennem og smag retten til.
Server bønne-tomatsaucen med spejlæg og tacos chips
Du kan også tilsætte krydderierne til 2 dåser Baked Beans, der blandes med de svitsede løg...hvis det skal gå meget hurtigt....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar