Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 8. marts 2012

Baked Beans

- eller Hvide Bønner i krydret tomatsauce med spejlæg og tacos chips
Det her er måden at lave lækre "Baked Beans" på.
4 personer
300 g. hvide bønner
3 laurbærblade
½ tsk kommen
salt
Sauce:
2 løg hakket
3 fed hvidløg finthakket
1 spsk olivenolie
1 spsk stødt koriander
½ tsk kommen
1 tsk. stødt anis
½ - 1 tsk chiliflager
2 ds. tomater hakkede
1 spsk. balsamico eddike
3 spsk. farin – sukker
salt
Grønt drys: hakket persille
Topping: 4 spejlæg stegt i smør på panden. Jeg steger dem altid på begge sider.
Tilbehør: Tacos chips  og brød eller revet ost og/ eller kogte ris

Bønner sættes i blød i vand i minimum 8 timer. 
Vandet hældes fra bønnerne og bønnerne koges i nyt vand med salt, laurbærblade og kommen i 20 – 25 minutter til de er møre. 
Hæld vandet fra bønnerne og fjern laurbærblade.
Sauce: løg og hvidløg svitses i olien sammen med koriander, kommen, anis og chili. 
Tilsæt tomaterne, eddike, sukker og salt.
Lad saucen simre i ½ time. 
Tilsæt bønnerne til saucen. 
Varm sauce og bønner igennem og smag retten til.
Server bønne-tomatsaucen med spejlæg og tacos chips
Du kan også tilsætte krydderierne til 2 dåser Baked Beans, der blandes med de svitsede løg...hvis det skal gå meget hurtigt....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar