Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 9. marts 2012

Toscakage

- En kage med en hel masse mandler eller nødder som topping :-)
en kage, en ½ bradepandefuld
6 æg
250 g. rørsukker
250 g. smør
250 g. hvede eller speltmel
1 tsk. bagepulver
Topping:
200 g.mandler eller andre nødder hakket groft
150 g. rørsukker
150 g. smør
4 spsk. hvede eller speltmel
4 spsk. fløde

Pisk æg og sukker godt og tilsæt smørret og pisk det med. 
Bland melet med bagepulver og sigt det i dejen. 
Rør dejen let sammen og kom den i en smurt eller bagepapirbeklædt form. 
Bag kagen ved 180 grader i 30 - 35 minutter.   
Topping: 
Bland sukker, smør, fløde og mel i en gryde og kog blandingen sammen. 
Hæld de hakkede mandler i. 
Tag kagen ud af ovnen efter de 30 - 35 minutter når kagen er bagt også i midten - stik en strikkepind eller lignende i kagen og se efter at der ikke hænger dej ved pinden. Tag kagen ud af ovnen og bred topping ud over kagen. 
Kom kagen tilbage i ovnen og bag den færdig ved 180 grader i 10 – 12 minutter.
Skær kagen ud i stykker og server ;-)

1 kommentar:

  1. Uhm, en god gammel kending. Den ser lækker ud :-) Måske skulle jeg også snart bage sådan en.

    SvarSlet