Er en Spinatret med butterdej der smager virkeligt godt!
- også god som gæstemad til dem der normalt spiser kød ;-)
4 personer
450 g. helbladet spinat evt. frosset
2 spsk. olivenolie
2 store løg hakket
4 æg
200 g. fetaost i tern eller smuldret
250 g. champignon i skiver
salt – peber
1 pk. Butterdej 450 g.
Løgene svitses i olien
Bland løgene med spinaten og er spinaten frossen lad retten stå og simre til spinaten er helt optøet.
Tilsæt champignon og lad dem simre med 2 minutter.
Tag gryden fra varmen og rør feta i retten.
Smag til med salt og peber.
Rør æggene i retten.
Dejen deles i to dele til bund og top.
Dæk også kanterne med dej.
Spinatfyldet hældes i og resten af dejen rulles ud så det passer som låg som lægges ovenpå spinatblandingen.
Lav hakker i kanten af dejen som damp kan komme ud fra.
Spinatkagen bages ved 180 grader i 45 minutter til den er helt gylden.
Serveres med en god salat f.eks. tomatsalat.
Kan sagtens spises kold dagen efter,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar