Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 26. januar 2012

Kinesisk inspireret Champignon-Peberfrugt Suppe

En lækker suppe med sprøde grøntsager og god smag :-) 
4 - 5 personer
1 løg hakket
1 gulerod hakket
1 porre i skiver
1 persillerod eller 1 pastinak eller et stykke sellerirod hakket
2 laurbærblad
½ tsk. rosmarin
1. tsk. timian
1 spsk.olivenolie
ca.1, 5 liter kogende vand
1 løg skåret i tynde både
225 g. champignon i skiver
1 rød peberfrugt
1 orange eller grøn peberfrugt
2 – 3 spsk. soyasauce
salt – peber
saft fra ½ - 1 citron
Topping: 2 forårsløg eller 1 lille rødløg hakket

Svits det hakkede løg, gulerod, persillerod, porrer, laurbærblade, rosmarin, timian i en gryde i 1 – 2 minutter. 
Kom det kogende vand i gryden og lad suppen småkoge i 20 minutter. 
Tag laurbærbladene op af suppen. 
Kom de bådskåret løg i suppen og lad dem koge med i 3 minutter. 
Kom de skivede champignon i suppen og lad suppen småkoge i 3 minutter.
Kom peberfrugtstrimlerne i suppen og lad dem småkoge med i 3 minutter.
Smag suppen til med soya, salt, peber og citronsaft. 
Server suppen med forårsløg som drys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar