En lækker suppe med sprøde grøntsager og god smag :-)
4 - 5 personer
1 gulerod hakket
1 porre i skiver
1 persillerod eller 1 pastinak eller et stykke sellerirod hakket
2 laurbærblad
½ tsk. rosmarin
1. tsk. timian
1 spsk.olivenolie
ca.1, 5 liter kogende vand
1 løg skåret i tynde både
225 g. champignon i skiver
1 rød peberfrugt
1 orange eller grøn peberfrugt
2 – 3 spsk. soyasauce
salt – peber
saft fra ½ - 1 citron
Topping: 2 forårsløg eller 1 lille rødløg hakket
Svits det hakkede løg, gulerod, persillerod, porrer, laurbærblade, rosmarin, timian i en gryde i 1 – 2 minutter.
Kom det kogende vand i gryden og lad suppen småkoge i 20 minutter.
Tag laurbærbladene op af suppen.
Kom de bådskåret løg i suppen og lad dem koge med i 3 minutter.
Kom de skivede champignon i suppen og lad suppen småkoge i 3 minutter.
Kom peberfrugtstrimlerne i suppen og lad dem småkoge med i 3 minutter.
Smag suppen til med soya, salt, peber og citronsaft.
Server suppen med forårsløg som drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar