Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 5. januar 2012

Rødbedesalat med spejlæg

God frokostret eller nem aftensmad
2 – 4  personer alt efter  om der serveres andet til.
100 g syltede rødbeder
2 æbler
50 g selleri
1½ dl yoghurt eller A38 naturel
2½ dl cremefraiche
2 spsk god  dijonsennep
salt og peber
salatblade
2 - 4 skiver brød
smør
2- 4 æg
Hakket persille eller purløg

Skær syltede rødbeder, æble og selleri i små tern.
Rør cremefraiche, yoghurt og sennep sammen. 
Vend grøntsagerne i dressingen, smag til med salt og peber. 
Lad gerne salaten trække et par timer i køleskabet. 
Rist brødet. 
Kom salatblade på brødet og derefter rødbedesalat. 
Steg  spejlæg på begge sider og kom det ovenpå rødbedesalaten. 
Drys med salt og peber. 
Top det hele tilsidst med rigeligt persille eller purløg og server :-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar