God frokostret eller nem aftensmad
2 – 4 personer alt efter om der serveres andet til.100 g syltede rødbeder
2 æbler
50 g selleri
1½ dl yoghurt eller A38 naturel
2½ dl cremefraiche
2 spsk god dijonsennep
salt og peber
salatblade
2 - 4 skiver brød
smør
2- 4 æg
Hakket persille eller purløg
Skær syltede rødbeder, æble og selleri i små tern.
Rør cremefraiche, yoghurt og sennep sammen.
Vend grøntsagerne i dressingen, smag til med salt og peber.
Lad gerne salaten trække et par timer i køleskabet.
Rist brødet.
Kom salatblade på brødet og derefter rødbedesalat.
Steg spejlæg på begge sider og kom det ovenpå rødbedesalaten.
Drys med salt og peber.
Top det hele tilsidst med rigeligt persille eller purløg og server :-).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar