Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 23. januar 2012

Majs Kroketter

En anden måde at spise majs på som godt tilbehør.
4 personer
325 g. majskorn evt. frosne eller fra dåse
1 løg finthakket
1 tsk. karry
1 fed hvidløg knust
1 tsk. stødt koriander
2 forårsløg eller 1 lille porre hakket
3 spsk. hvede eller speltmel
½ tsk. bagepulver
1 æg
salt
olie eller smør til stegning

Mos majsene lidt i en skål. 
Tilsæt løg, karry, hvidløg, koriander, forårsløg, mel, bagepulver og æg. 
Rør det hele godt sammen. 
Smag til med salt. 
Kom en spiseskefuld af blandingen på panden med fedtstof. 
Lad kroketterne stege 4 – 5 minutter, vend dem og steg 2 – 3 minutter på den anden side. 
Server majskroketterne varme som tilbehør.


3 kommentarer:

  1. De er kanon gode :-)
    En klar anbefaling fra mig

    SvarSlet
  2. Godt alternativ til fallaffel :D epic :D hvis de blandes :D

    SvarSlet
  3. men jeg vil stadig forslå af frityre dem selv om det lyder klamt :D - de bliver mere sprøde og crispy og det giver en god kandt til dem :D

    SvarSlet