Når det skal være nemt og alligevel godt :-)
Du kan vælge at halvere ingredienserne og lave to enkelte omeletter, eller lave en stor omelet og halvere den til sidst.
2 personer
4 æg
2 spsk. vand
salt og peber
6 spsk. revet parmasanost
2 spsk. purløg finthakket eller dild
1 spsk. smør
Fyld: tomatbåde, agurkeskiver, peberfrugtstrimler, salatstrimler, lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie
Topping: persille hakket
Pisk æggene sammen med vand, peber og salt.
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret og kom æggemassen på panden.
Steg omeletten ved mindre varme i 3- 4 minutter, vend omeletten og steg den på den anden side. Brug eventuel en tallerken eller et grydelåg til at vende med.
Kom grøntsagerne ovenpå omeletten og dryp med lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie.
Vend halvdelen af omeletten over fyldet.
Skær omeletten over i to dele og server.
Drys med friskhakket persille.
Du kan vælge at halvere ingredienserne og lave to enkelte omeletter, eller lave en stor omelet og halvere den til sidst.
2 personer
4 æg
2 spsk. vand
salt og peber
6 spsk. revet parmasanost
2 spsk. purløg finthakket eller dild
1 spsk. smør
Fyld: tomatbåde, agurkeskiver, peberfrugtstrimler, salatstrimler, lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie
Topping: persille hakket
Pisk æggene sammen med vand, peber og salt.
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret og kom æggemassen på panden.
Steg omeletten ved mindre varme i 3- 4 minutter, vend omeletten og steg den på den anden side. Brug eventuel en tallerken eller et grydelåg til at vende med.
Kom grøntsagerne ovenpå omeletten og dryp med lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie.
Vend halvdelen af omeletten over fyldet.
Skær omeletten over i to dele og server.
Drys med friskhakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar