Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 18. januar 2012

Osteomelet

Når det skal være nemt og alligevel godt :-)
Du kan vælge at halvere ingredienserne og lave to enkelte omeletter, eller lave en stor omelet og halvere den til sidst.
2 personer
4 æg
2 spsk. vand
salt og peber
6 spsk. revet parmasanost
2 spsk. purløg finthakket eller dild
1 spsk. smør
Fyld: tomatbåde, agurkeskiver, peberfrugtstrimler, salatstrimler, lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie
Topping: persille hakket

Pisk æggene sammen med vand, peber og salt. 
Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i. 
Smelt smørret og kom æggemassen på panden. 
Steg omeletten ved mindre varme i  3- 4 minutter, vend omeletten  og steg den på den anden side. Brug eventuel  en tallerken eller et grydelåg til at vende med.
Kom grøntsagerne ovenpå omeletten og dryp med lidt balsamicoeddike eller citronsaft og lidt olie. 
Vend halvdelen af omeletten over fyldet. 
Skær omeletten over i to dele og server. 
Drys med friskhakket persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar