Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 28. januar 2012

Krydret Nøddepostej

God varm og kold, til middag og frokost ;-)
4 personer
225 g. kogte kartofler skåret i tern
400 g. nødder evt. blandede, jeg har brugt hassel og jordnødder
1 løg hakket fint
2 fed hvidløg hakket fint
125 g. champignon eller andre svampe skåret i små stykker
25 g. smør
2 – 3 spsk hakkede krydderurter
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
4 æg
124 g. smøreost
60g. revet parmasan
Saften fra ½ citron
2 – 3 spsk. tomatketchup eller pure og ½ tsk sukker
salt – peber

Kog kartoflerne, hvis du ikke har kogte kartofler fra dagen i forvejen. 
Mos kartoflerne. 
Hak nødder fint eller kom dem i en blender. 
Bland nødderne med løg, hvidløg og champignon.
Smelt smørret på en pande og svits nøddeblandingen i 5 minutter kom krydderurter og krydderier i. 
Kom nøddeblandingen op i en skål. 
Pisk æg, parmasan og smøreost sammen. 
Kom æggeblandingen og de moste kartofler op i nøddeblandingen rør det hele sammen. 
Smag postejblandingen til med citron, salt, peber og tomatketchup. 
Kom postejblandingen i en smurt form og bag den i ca. 3 kvarter ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar