God varm og kold, til middag og frokost ;-)
4 personer
400 g. nødder evt. blandede, jeg har brugt hassel og jordnødder
1 løg hakket fint
2 fed hvidløg hakket fint
125 g. champignon eller andre svampe skåret i små stykker
25 g. smør
2 – 3 spsk hakkede krydderurter
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
4 æg
124 g. smøreost
60g. revet parmasan
Saften fra ½ citron
2 – 3 spsk. tomatketchup eller pure og ½ tsk sukker
salt – peber
Kog kartoflerne, hvis du ikke har kogte kartofler fra dagen i forvejen.
Mos kartoflerne.
Hak nødder fint eller kom dem i en blender.
Bland nødderne med løg, hvidløg og champignon.
Smelt smørret på en pande og svits nøddeblandingen i 5 minutter kom krydderurter og krydderier i.
Kom nøddeblandingen op i en skål.
Pisk æg, parmasan og smøreost sammen.
Kom æggeblandingen og de moste kartofler op i nøddeblandingen rør det hele sammen.
Smag postejblandingen til med citron, salt, peber og tomatketchup.
Kom postejblandingen i en smurt form og bag den i ca. 3 kvarter ved 180 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar