Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 28. januar 2012

Krydret Nøddepostej

God varm og kold, til middag og frokost ;-)
4 personer
225 g. kogte kartofler skåret i tern
400 g. nødder evt. blandede, jeg har brugt hassel og jordnødder
1 løg hakket fint
2 fed hvidløg hakket fint
125 g. champignon eller andre svampe skåret i små stykker
25 g. smør
2 – 3 spsk hakkede krydderurter
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
4 æg
124 g. smøreost
60g. revet parmasan
Saften fra ½ citron
2 – 3 spsk. tomatketchup eller pure og ½ tsk sukker
salt – peber

Kog kartoflerne, hvis du ikke har kogte kartofler fra dagen i forvejen. 
Mos kartoflerne. 
Hak nødder fint eller kom dem i en blender. 
Bland nødderne med løg, hvidløg og champignon.
Smelt smørret på en pande og svits nøddeblandingen i 5 minutter kom krydderurter og krydderier i. 
Kom nøddeblandingen op i en skål. 
Pisk æg, parmasan og smøreost sammen. 
Kom æggeblandingen og de moste kartofler op i nøddeblandingen rør det hele sammen. 
Smag postejblandingen til med citron, salt, peber og tomatketchup. 
Kom postejblandingen i en smurt form og bag den i ca. 3 kvarter ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar