Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 13. januar 2012

Bagte Æbler

En dejlig lækker dessert på alle tider af året. Om vinteren bagt i ovnen og om sommeren bagt ved grill eller bål pakket ind i staniol.
4 - 6 personer
4  - 8 faste æbler
50 g marcipanmasse eller rørsukker eller farin
50 g smør
2 tsk. kanel
25 g hasselnødder eller valnødder
3 spsk rosiner – kan udelades eller brug andet tørret frugt i tern
eventuelt 1/4 liter piskefløde eller vanilleis

Vask og tør æblerne, fjern stilkene og udhul æblerne fra den ende, hvor blomsten sidder. 
Stil æblerne i et smurt ovnfast fad – eller i små skåle, en til hver.
Hak nødderne. 
Bland nødderne med blødt smør, kanel, marcipan og rosiner og fyld det i æblerne. 
Bag æblerne 20 min. ved 200 grader.
Server æblerne varme eventuelt med iskoldt flødeskum eller vanilleis pyntet med et lille drys kanel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar