Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 13. januar 2012

Bagte Æbler

En dejlig lækker dessert på alle tider af året. Om vinteren bagt i ovnen og om sommeren bagt ved grill eller bål pakket ind i staniol.
4 - 6 personer
4  - 8 faste æbler
50 g marcipanmasse eller rørsukker eller farin
50 g smør
2 tsk. kanel
25 g hasselnødder eller valnødder
3 spsk rosiner – kan udelades eller brug andet tørret frugt i tern
eventuelt 1/4 liter piskefløde eller vanilleis

Vask og tør æblerne, fjern stilkene og udhul æblerne fra den ende, hvor blomsten sidder. 
Stil æblerne i et smurt ovnfast fad – eller i små skåle, en til hver.
Hak nødderne. 
Bland nødderne med blødt smør, kanel, marcipan og rosiner og fyld det i æblerne. 
Bag æblerne 20 min. ved 200 grader.
Server æblerne varme eventuelt med iskoldt flødeskum eller vanilleis pyntet med et lille drys kanel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar