Enkel dejlig squashsauce som også kan bruges til ris, både til frokost og til aftensmad.
4 personer
400 g. pasta.
2 squash i tynde skiver
2 porrer i tynde ringe
2 spsk.olivenolie
6 stilke frisk basilikum eller et par stilke frisk timian
2 spsk. frisk hakket persille
2 dl. piskefløde
Salt – peber
Saft fra ½ citron
Topping; revet parmasanost
Kog pastaen efter anvisninger på pakken.
Halver squashskiverne, hvis de er meget store.
Svits squash og porrer i olien i 3 minutter.
Tilsæt fløde og krydderurter.
Lad retten simre i 5 minutter.
Smag retten til med peber, salt og citronsaft.
Server Squashsaucen sammen med pasta og revet parmasanost. Her pyntet med tomatbåde :-)
4 personer
400 g. pasta.
2 squash i tynde skiver
2 porrer i tynde ringe
2 spsk.olivenolie
6 stilke frisk basilikum eller et par stilke frisk timian
2 spsk. frisk hakket persille
2 dl. piskefløde
Salt – peber
Saft fra ½ citron
Topping; revet parmasanost
Kog pastaen efter anvisninger på pakken.
Halver squashskiverne, hvis de er meget store.
Svits squash og porrer i olien i 3 minutter.
Tilsæt fløde og krydderurter.
Lad retten simre i 5 minutter.
Smag retten til med peber, salt og citronsaft.
Server Squashsaucen sammen med pasta og revet parmasanost. Her pyntet med tomatbåde :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar