Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 5. september 2011

Tofu med karry og grøntsager

Smager virkeligt godt, også super god til gæster.
4 portioner.
175 g. tofu af den faste type
3 spsk. soya
1 spsk. olie
1 tsk. sød chilisauce
2½ cm, frisk ingefær, fint revet
225 g. blomkål
225 g. broccoli
2 spsk. olivenolie
1 løg skåret i meget smalle både
4 dl. kokosmælk
1 spsk. karrypasta eller stærk karry
1½ dl. vand
1 rød peberfrugt hakket
175 g. grønne bønner skåret  mindre stykker
150 g. champignon skåret i kvarte
Kogte ris eller nudler og eventuelt rosiner og kokosmel.

Skær tofu i tern og bland soya, olie, chilisauce og ingefær og hæld det over tofuen. 
Vend tofuen i marinaden feks. i et glas med låg så glasset kan rystes og marinaden derved vendes rundt om tofuen. 
Lad denne tofu med marinade stå i mindst 4 timer
Skær blomkål og broccoli i små buketter og skær stilkene i tynde skiver. Opvarm olien og steg løget til det bliver blødt ca. 5 – 7 minutter. 
Løget skal ikke blive brunt. 
Rør karry og kokosmælk i løgene og hæld vandet på og bring det i kog. 
Bland peberfrugt, bønner, blomkål og broccoli i et ovnfastfad og hæld kokosløgsaucen over. 
Læg folie over fadet . 
Kom den marinerede tofu i et lille fad og sæt de to fade i ovnene i 30 minutter ved 180 grader. 
Tag fadene ud og vend tofuen i grøntsagsfadet sammen med de kvarte champignon og sæt fadet i ovene igen i  12- 14 minutter. 
Server med ris og eventuelt rosiner og kokosmel til drys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar