Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 5. september 2011

Tofu med karry og grøntsager

Smager virkeligt godt, også super god til gæster.
4 portioner.
175 g. tofu af den faste type
3 spsk. soya
1 spsk. olie
1 tsk. sød chilisauce
2½ cm, frisk ingefær, fint revet
225 g. blomkål
225 g. broccoli
2 spsk. olivenolie
1 løg skåret i meget smalle både
4 dl. kokosmælk
1 spsk. karrypasta eller stærk karry
1½ dl. vand
1 rød peberfrugt hakket
175 g. grønne bønner skåret  mindre stykker
150 g. champignon skåret i kvarte
Kogte ris eller nudler og eventuelt rosiner og kokosmel.

Skær tofu i tern og bland soya, olie, chilisauce og ingefær og hæld det over tofuen. 
Vend tofuen i marinaden feks. i et glas med låg så glasset kan rystes og marinaden derved vendes rundt om tofuen. 
Lad denne tofu med marinade stå i mindst 4 timer
Skær blomkål og broccoli i små buketter og skær stilkene i tynde skiver. Opvarm olien og steg løget til det bliver blødt ca. 5 – 7 minutter. 
Løget skal ikke blive brunt. 
Rør karry og kokosmælk i løgene og hæld vandet på og bring det i kog. 
Bland peberfrugt, bønner, blomkål og broccoli i et ovnfastfad og hæld kokosløgsaucen over. 
Læg folie over fadet . 
Kom den marinerede tofu i et lille fad og sæt de to fade i ovnene i 30 minutter ved 180 grader. 
Tag fadene ud og vend tofuen i grøntsagsfadet sammen med de kvarte champignon og sæt fadet i ovene igen i  12- 14 minutter. 
Server med ris og eventuelt rosiner og kokosmel til drys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar