Smager virkeligt godt, også super god til gæster.
4 portioner.
3 spsk. soya
1 spsk. olie
1 tsk. sød chilisauce
2½ cm, frisk ingefær, fint revet
225 g. blomkål
225 g. broccoli
2 spsk. olivenolie
1 løg skåret i meget smalle både
4 dl. kokosmælk
1 spsk. karrypasta eller stærk karry
1½ dl. vand
1 rød peberfrugt hakket
175 g. grønne bønner skåret mindre stykker
150 g. champignon skåret i kvarte
Kogte ris eller nudler og eventuelt rosiner og kokosmel.
Skær tofu i tern og bland soya, olie, chilisauce og ingefær og hæld det over tofuen.
Vend tofuen i marinaden feks. i et glas med låg så glasset kan rystes og marinaden derved vendes rundt om tofuen.
Lad denne tofu med marinade stå i mindst 4 timer.
Skær blomkål og broccoli i små buketter og skær stilkene i tynde skiver. Opvarm olien og steg løget til det bliver blødt ca. 5 – 7 minutter.
Løget skal ikke blive brunt.
Rør karry og kokosmælk i løgene og hæld vandet på og bring det i kog.
Bland peberfrugt, bønner, blomkål og broccoli i et ovnfastfad og hæld kokosløgsaucen over.
Læg folie over fadet .
Kom den marinerede tofu i et lille fad og sæt de to fade i ovnene i 30 minutter ved 180 grader.
Tag fadene ud og vend tofuen i grøntsagsfadet sammen med de kvarte champignon og sæt fadet i ovene igen i 12- 14 minutter.
Server med ris og eventuelt rosiner og kokosmel til drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar