Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 8. september 2011

Nødde Briocher

Briocher er franske boller med en del smør i dejen. 
Til supper og salater og til en god kop eftermiddagste
12 stk
350 g. grahamsspeltmel eller anden mel
50 g. hakkede valnødder eller hasselnød
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
125 g. smør
25 g. gær
¼ dl. lunkent vand
3 æg

Bland mel, nødder, salt og sukker. 
Hak smørret i. 
Rør gæren ud i en anden skål med vand og pisk æggene i. 
Rør gær-æggeblandingen i melet og ælt dejen sammen. 
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ½ time.
Ælt dejen igennem og del den i 13 stykker. 
Form 12 boller og lav 12 små kugler der sættes ovenpå bollerne der har fået lavet en lille fordybning foroven med en finger. 
Lad briocherne hæve ¾ time. 
Pensl evt. med æg og bag dem ved 220 grader til de er gyldne ca. 10 - 12 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar