Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 28. september 2011

Pasta med rodfrugtcreme og forårsløg

God nem pastaret
4 personer
1 kg. rodfrugter alt efter lyst; gulerødder, jordskokker, pastinak, persillerødder, selleri.
1 spsk. smør
1½ dl. piskefløde
salt –peber
saften fra ½ citron
Et par dråber tabasco sauce
400 g. pasta
50 g. parmesanost
2 forårsløg hakket eller tilsvarende mængde anden løg eller porrer
Salat; Rucola eller anden bitter salat.

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. 
Kog dem med vand i ca. 15 minutter – til de er møre. 
Hæld vandet fra og pisk eller blend smør i og tilsæt fløden. 
Rør det hele cremet. 
Smag til med salt, peber, citronsaft og tabasco. 
Kog pastaen i saltet vand og hæld vandet fra. 
Vend rodfrugtcremen i pastaen.  
Server med rigeligt af hakket forårsløg og groftrevet parmesan drysset ud over pastaretten. 
Top pastaretten med rucola eller strimlet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar