Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 28. september 2011

Pasta med rodfrugtcreme og forårsløg

God nem pastaret
4 personer
1 kg. rodfrugter alt efter lyst; gulerødder, jordskokker, pastinak, persillerødder, selleri.
1 spsk. smør
1½ dl. piskefløde
salt –peber
saften fra ½ citron
Et par dråber tabasco sauce
400 g. pasta
50 g. parmesanost
2 forårsløg hakket eller tilsvarende mængde anden løg eller porrer
Salat; Rucola eller anden bitter salat.

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. 
Kog dem med vand i ca. 15 minutter – til de er møre. 
Hæld vandet fra og pisk eller blend smør i og tilsæt fløden. 
Rør det hele cremet. 
Smag til med salt, peber, citronsaft og tabasco. 
Kog pastaen i saltet vand og hæld vandet fra. 
Vend rodfrugtcremen i pastaen.  
Server med rigeligt af hakket forårsløg og groftrevet parmesan drysset ud over pastaretten. 
Top pastaretten med rucola eller strimlet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar