En lækker kage
Rouladebunden:
4 æg
120 g. rørsukker
60 g. hvedemel
60 g. kartoffelmel
½ tsk. bagepulver
Lidt rørsukker til drys
Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i æggemassen.
Fold dejen sammen med en dejskraber.
Kom dejen på en bageplade med bagepapir.
Bag rouladebunden i ca. 8 minutter til den er gylden.
Vend bunden ud på et sukkerdrysset stykke bagepapir og lad den ligge lidt inden det øverste bagepapir trækkes af.
Creme:
4 pasteuriserede æggeblommer
100 g. rørsukker
korn fra en vanillestang
250 g. mascarpone, som er italiensk friskost
1 dl. meget stærk kaffe
evt. kakaopulver til pynt
Tilsæt mascarpone og rør den i.
Stænk rouladebunden med kaffen og spred cremen ud på bunden og rul den forsigtig sammen og pak bagepapir stramt om rouladen.
Sæt rouladen på køl gerne til næste dag.
Serveres evt. med kakao drysset over.
Her har jeg stillet rouladestykkerne på højkant og pyntet med citronmelisseblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar