En rigtig god ret med meget smag, uden at være meget stærk.
4 personer
2 løg skåret i tynde både
2 spsk. olivenolie
200 g. champignon skåret i kvarte
2 spsk. soya
250 g. jordskokker eller persillerødder eller pastinak
200 g. gulerødder skåret i tynde stave
250 g. squash skåret i tern
2 spsk. garam masala et blandingskrydderi eller
½ tsk.kanel,½ tsk. koriander, ½ tsk.kardemomme og 1 knust lauerbærblad.
1 tsk. spidskommen
3 dl. kokosmælk
citronsaft
Læg bønnerne i kogende vand, og kog dem i 2 minutter og hæld vandet fra.
Svits løgene i olien i 2 minutter evt. i en wok og tilsæt champignon og soya og lad det stege i 2 minutter.
Kom jordskokker og gulerødder i og svits dem med i et minut.
Tilsæt squash og de grønne bønner.
Svits retten i 1 til 2 minutter.
Rør krydderier og salt – peber ud i kokosmælken og hæld den i retten og lad den simre med, til hele retten er varm.
Smag til med citronsaft og evt. mere krydderi og server med kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar