Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 25. september 2011

Salat med grønne bønner, rodfrugter , nøddedrys og oliven

Dejlig salat også som frokostret.
4 – 6 personer
250 g. grønne bønner
1 salathoved skåret i strimler
200 g. gulerødder
200 g. rødbede
oliven
Dressing;
4 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg presset
2 spsk. sherryeddike eller balsamico eddike
1 tsk. sennep
1 tsk. honning eller akaciehonning
Drys;
50 g. salted cashewnødder eller jordnødder
4 spsk. kokosmel

Pisk dressingen sammen. 
Del bønnerne gerne på langs. 
Kog dem i vand med salt i 2 minutter, hæld dem i en sigte og vend derefter de lune bønner i dressingen. 
Blend eller hak nødderne fint og bland dem med kokosmelet. 
Rist nødder og kokos på en tør pande i et par minutter. 
Kom den strimlede salat på et fad og fordel bønnerne over. 
Skræl gulerødderne og rødbederne i tynde flager og kom grøntsagsflagerne ovenpå bønnerne. 
Drys med nøddeblandingen. 
Pynt med oliven og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar