Dejlig salat også som frokostret.
4 – 6 personer
1 salathoved skåret i strimler
200 g. gulerødder
200 g. rødbede
oliven
Dressing;
4 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg presset
2 spsk. sherryeddike eller balsamico eddike
1 tsk. sennep
1 tsk. honning eller akaciehonning
Drys;
50 g. salted cashewnødder eller jordnødder
4 spsk. kokosmel
Pisk dressingen sammen.
Del bønnerne gerne på langs.
Kog dem i vand med salt i 2 minutter, hæld dem i en sigte og vend derefter de lune bønner i dressingen.
Blend eller hak nødderne fint og bland dem med kokosmelet.
Rist nødder og kokos på en tør pande i et par minutter.
Kom den strimlede salat på et fad og fordel bønnerne over.
Skræl gulerødderne og rødbederne i tynde flager og kom grøntsagsflagerne ovenpå bønnerne.
Drys med nøddeblandingen.
Pynt med oliven og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar