Når du vil lave et andet brød, end du plejer at lave.
et brød
et brød
50 g. gær
1 dl. mælk
2 dl. lunkent vand
220 g. majsmel
½ tsk. salt
300 g. hvede eller speltmel
50 g. smør
Bland gær med vand og mælk.
Tilsæt majsmel og salt sammen med smørret der er hakket i små stykker.
Ælt dejen og tilsæt så meget hvidt mel, som dejen kan tage.
Ælt dejen glat.
Kom dejen i en brødform der er foret med bagepapir eller penslet med smør. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Brødet bages ved 180 grader i 50 minutter og 10 minutter uden form til sidst.
Hejsa
SvarSletSelvom det er en gammel tråd, synes jeg den skal have lidt ros med på vejen.!
Jeg bagte brødet for første gang i går, hvilket var et stort hit faktisk så stoort at jeg skal bage endnu et i dag.! :)
dejligt :-)
SvarSlet