Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 13. september 2011

Majsbrød

Når du vil lave et andet brød, end du plejer at lave.
et brød 
50 g. gær
1 dl. mælk
2 dl. lunkent vand
220 g. majsmel
½ tsk. salt
300 g. hvede eller speltmel
50 g. smør

Bland gær med vand og mælk. 
Tilsæt majsmel og salt sammen med smørret der er hakket i små stykker. 
Ælt dejen og tilsæt så meget hvidt mel, som dejen kan tage. 
Ælt dejen glat. 
Kom dejen i en brødform der er foret med bagepapir eller penslet med smør. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. 
Brødet bages ved 180 grader i 50 minutter og 10 minutter uden form til sidst.

2 kommentarer:

  1. Hejsa

    Selvom det er en gammel tråd, synes jeg den skal have lidt ros med på vejen.!
    Jeg bagte brødet for første gang i går, hvilket var et stort hit faktisk så stoort at jeg skal bage endnu et i dag.! :)

    SvarSlet