Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. september 2011

Pasta med Ricottaost, friske tomater og rucola

Meget lækkert og enkelt. Brug de modne smagfulde blommetomater, de er bedst hertil
4 personer
400 – 450 g. pasta penne eller skruer
300 – 350 g. tomater
250 g. Ricotta ost
75 – 100 g. rucola salatblade
1 stort fed hvidløg finthakket
4 forårsløg hakket
2 spsk. olivenolie
4 store spsk. revet parmasanost
friske basilikumblade
Salt, peber

Skær tomaterne ud i halve. 
Sauter hvidløg og forårsløg i olien i et par minutter. 
Tilsæt tomaterne og lad retten simre i 5 – 7minutter, så tomaterne stadig folder deres form. 
Bland ricottaen i retten og smag til med salt og peber. 
Kog pastaen og hæld vandet fra. 
Den varme pasta vendes med saucen og rucolasalaten - gem lidt til pynt - tilsættes og vendsalaten lige rundt med pata og sauce. 
Server med revet parmasan og frisk basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar