Meget lækkert og enkelt. Brug de modne smagfulde blommetomater, de er bedst hertil
4 personer
300 – 350 g. tomater
250 g. Ricotta ost
75 – 100 g. rucola salatblade
1 stort fed hvidløg finthakket
4 forårsløg hakket
2 spsk. olivenolie
4 store spsk. revet parmasanost
friske basilikumblade
Salt, peber
Skær tomaterne ud i halve.
Sauter hvidløg og forårsløg i olien i et par minutter.
Tilsæt tomaterne og lad retten simre i 5 – 7minutter, så tomaterne stadig folder deres form.
Bland ricottaen i retten og smag til med salt og peber.
Kog pastaen og hæld vandet fra.
Den varme pasta vendes med saucen og rucolasalaten - gem lidt til pynt - tilsættes og vendsalaten lige rundt med pata og sauce.
Server med revet parmasan og frisk basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar