Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. september 2011

Pasta med Ricottaost, friske tomater og rucola

Meget lækkert og enkelt. Brug de modne smagfulde blommetomater, de er bedst hertil
4 personer
400 – 450 g. pasta penne eller skruer
300 – 350 g. tomater
250 g. Ricotta ost
75 – 100 g. rucola salatblade
1 stort fed hvidløg finthakket
4 forårsløg hakket
2 spsk. olivenolie
4 store spsk. revet parmasanost
friske basilikumblade
Salt, peber

Skær tomaterne ud i halve. 
Sauter hvidløg og forårsløg i olien i et par minutter. 
Tilsæt tomaterne og lad retten simre i 5 – 7minutter, så tomaterne stadig folder deres form. 
Bland ricottaen i retten og smag til med salt og peber. 
Kog pastaen og hæld vandet fra. 
Den varme pasta vendes med saucen og rucolasalaten - gem lidt til pynt - tilsættes og vendsalaten lige rundt med pata og sauce. 
Server med revet parmasan og frisk basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar