Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 24. september 2011

Bagte Blommer

De er gode bare som de er med lidt yogurth eller sammen med kage eller is.
4.personer
400 g. blommer - som dessert hvor de skal serveres alene, så brug halvanden portion.
2 spsk. rørsukker
1 - 2 spsk kanel
1½ dl. græsk yogurth, creme fraiche eller pisket sojafløde
citronmelisse blade eller mynteblade  som pynt.

Halver blommerne og tag stenen ud, skær eventuelt blommerne i kvarte hvis det er store blommer. 
Læg blommerne på bageplade eller i ildfat fad. 
Drys med kanel og sukker og bag blommerne ved 200 grader i 12 – 15 minutter og alt efter størrelse.
Server med yoghurt og pynt med mynte eller citronmelisse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar