Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 15. oktober 2011

Ostegratineret Pasta

God pastaret, der dog pga. saucen og gratineringen vil være godt at få serveret en masse dejligt salat til
4. personer

50 g. smør plus en spsk.
40 g. mel
9 dl. mælk eller soyamælk
150 g. revet ost
1 spsk. sennep
2 – 3 dråber tabasco sauce
salt – peber
friskrevet muskatnød
250 g. pasta eller markaroni
2 boller groftrevet eller 100 g. brød
evt. en håndfuld frisk basilikum

Start med saucen: Kom smør, mel og mælk i en gryde og pisk til blandingen er tyk og glat. 
Skru ned så sovsen kun simrer. 
Rør sennep og det meste af osten i og gem 1 /3 del til senere. 
Smag saucen til med tabasco, salt, peber og muskatnød. 
Tag gryden fra varmen. 
Kog pastaen eller markaroni i saltet vand til den er mør. 
Hæld pastaen i en sigte og lad det dryppe af. 
Bland pastaen i ostesaucen. 
Kom det hele i et ildfast fad. 
Drys med brødkrummer, hakket basilikum, resten af det revne ost og kom lidt smør øverst. 
Bag retten i 20 minutter ved 200 grader. 
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar