God pastaret, der dog pga. saucen og gratineringen vil være godt at få serveret en masse dejligt salat til
4. personer
50 g. smør plus en spsk.
40 g. mel
9 dl. mælk eller soyamælk
150 g. revet ost
1 spsk. sennep
2 – 3 dråber tabasco sauce
salt – peber
friskrevet muskatnød
250 g. pasta eller markaroni
2 boller groftrevet eller 100 g. brød
evt. en håndfuld frisk basilikum
Start med saucen: Kom smør, mel og mælk i en gryde og pisk til blandingen er tyk og glat.
Skru ned så sovsen kun simrer.
Rør sennep og det meste af osten i og gem 1 /3 del til senere.
Smag saucen til med tabasco, salt, peber og muskatnød.
Tag gryden fra varmen.
Kog pastaen eller markaroni i saltet vand til den er mør.
Hæld pastaen i en sigte og lad det dryppe af.
Bland pastaen i ostesaucen.
Kom det hele i et ildfast fad.
Drys med brødkrummer, hakket basilikum, resten af det revne ost og kom lidt smør øverst.
Bag retten i 20 minutter ved 200 grader.
Server :-)
4. personer
50 g. smør plus en spsk.
40 g. mel
9 dl. mælk eller soyamælk
150 g. revet ost
1 spsk. sennep
2 – 3 dråber tabasco sauce
salt – peber
friskrevet muskatnød
250 g. pasta eller markaroni
2 boller groftrevet eller 100 g. brød
evt. en håndfuld frisk basilikum
Start med saucen: Kom smør, mel og mælk i en gryde og pisk til blandingen er tyk og glat.
Skru ned så sovsen kun simrer.
Rør sennep og det meste af osten i og gem 1 /3 del til senere.
Smag saucen til med tabasco, salt, peber og muskatnød.
Tag gryden fra varmen.
Kog pastaen eller markaroni i saltet vand til den er mør.
Hæld pastaen i en sigte og lad det dryppe af.
Bland pastaen i ostesaucen.
Kom det hele i et ildfast fad.
Drys med brødkrummer, hakket basilikum, resten af det revne ost og kom lidt smør øverst.
Bag retten i 20 minutter ved 200 grader.
Server :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar