Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 2. oktober 2011

Bagte kartofler og spidskål med dressing og rucola

Smager formidabelt :-)
4. personer
¾ kg. kartofler skrubbede og skåret i kvarte
2 store løg skåret i tynde både
2 spsk. olivenolie
½ tsk chiliflager
1 spsk. nigellafrø er bittersøde frø fra planten "jomfru i det grønne" - kan udelades
salt – peber
450 g. spidskål i grove strimler
2 store håndfulde rucola blade eller anden bitter salat
Dressing:
3 spsk. honning eller akaciehonning
3 spsk. sød sennep
1 spsk. citronskal revet
4 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
salt – peber

Kartofler og løg lægges i et ovnfast fad. 
Salt –peber, nigellafrø og chiliflager drysses over. 
Bag grøntsagerne ved 180 grader i 25 minutter. 
Tag fadet ud og vend kålen sammen med kartofler og løg. 
Sæt fadet i ovnen igen, i 15 minutter ved 180 grader.   
Pisk dressingen sammen. 
Hæld dressingen over grøntsagsretten, når fadet er taget ud af ovnen. 
Vend rucolabladene med de øvrige grøntsager i fadet.   
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar