Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 2. oktober 2011

Bagte kartofler og spidskål med dressing og rucola

Smager formidabelt :-)
4. personer
¾ kg. kartofler skrubbede og skåret i kvarte
2 store løg skåret i tynde både
2 spsk. olivenolie
½ tsk chiliflager
1 spsk. nigellafrø er bittersøde frø fra planten "jomfru i det grønne" - kan udelades
salt – peber
450 g. spidskål i grove strimler
2 store håndfulde rucola blade eller anden bitter salat
Dressing:
3 spsk. honning eller akaciehonning
3 spsk. sød sennep
1 spsk. citronskal revet
4 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
salt – peber

Kartofler og løg lægges i et ovnfast fad. 
Salt –peber, nigellafrø og chiliflager drysses over. 
Bag grøntsagerne ved 180 grader i 25 minutter. 
Tag fadet ud og vend kålen sammen med kartofler og løg. 
Sæt fadet i ovnen igen, i 15 minutter ved 180 grader.   
Pisk dressingen sammen. 
Hæld dressingen over grøntsagsretten, når fadet er taget ud af ovnen. 
Vend rucolabladene med de øvrige grøntsager i fadet.   
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar