Smager formidabelt :-)
4. personer
2 store løg skåret i tynde både
2 spsk. olivenolie
½ tsk chiliflager
1 spsk. nigellafrø er bittersøde frø fra planten "jomfru i det grønne" - kan udelades
salt – peber
450 g. spidskål i grove strimler
2 store håndfulde rucola blade eller anden bitter salat
Dressing:
3 spsk. honning eller akaciehonning
3 spsk. sød sennep
1 spsk. citronskal revet
4 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
salt – peber
Kartofler og løg lægges i et ovnfast fad.
Salt –peber, nigellafrø og chiliflager drysses over.
Bag grøntsagerne ved 180 grader i 25 minutter.
Tag fadet ud og vend kålen sammen med kartofler og løg.
Sæt fadet i ovnen igen, i 15 minutter ved 180 grader.
Pisk dressingen sammen.
Hæld dressingen over grøntsagsretten, når fadet er taget ud af ovnen.
Vend rucolabladene med de øvrige grøntsager i fadet.
Server :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar