Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 25. oktober 2011

Sirupsbrød

Et brød med en sød dejlig smag.
½ l. vand
½ pk. gær
150 g. sirup
1 tsk salt.
250 g. fuldkornsspeltmel
500 g. hvedemel eller speltmel

Hæld vandet i en skål og opløs gæren. 
Tilsæt sirup og salt. 
Kom fuldkornsmelet i og til sidst hvedemelet. 
Ælt dejen smidig og glat. 
Stil dejen til hævning i 1 time. 
Ælt dejen og form dejen til et brød
Læg brødet på bageplade og lad det hæve ½ time til 3 kvarter.
Bag brødet ved 180 grader i ca. 25 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar