Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 30. oktober 2011

Bagt Hokkaido græskar med appelsin.

Et godt tilbehør til mange andre retter. Den syrlige appelsin er god til den søde græskar.
4 personer
1 lille hokkaido ( orange græskar)ca. 1 kg.
3 kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk. karry
salt – peber
Dressing:
1 spsk. honning eller akacie honning
saft og revet skal af 1 økologisk appelsin eller citron
½ spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 spsk. timian
sprøde salatblade evt. rucola


Flæk Hokkaidoen og skrab kernerne ud. 
Skær skrælle af og skær græskarkødet i mindre tern. 
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. 
Bland græskar og kartoffel med hvidløg, olie, karry, salt og peber. 
Kom græskarblandingen i et ovnfastfad der er foret med bagepapir. 
Bag retten ved 180 grader i 35 minutter. 
Pisk dressingen sammen. 
Vend dressingen i græskarblandingen og anret græskarblandingen ovenpå salatbladene i et fad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar