Et godt tilbehør til mange andre retter. Den syrlige appelsin er god til den søde græskar.
1 lille hokkaido ( orange græskar)ca. 1 kg.
3 kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk. karry
salt – peber
Dressing:
1 spsk. honning eller akacie honning
saft og revet skal af 1 økologisk appelsin eller citron
½ spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 spsk. timian
sprøde salatblade evt. rucola
Flæk Hokkaidoen og skrab kernerne ud.
Skær skrælle af og skær græskarkødet i mindre tern.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Bland græskar og kartoffel med hvidløg, olie, karry, salt og peber.
Kom græskarblandingen i et ovnfastfad der er foret med bagepapir.
Bag retten ved 180 grader i 35 minutter.
Pisk dressingen sammen.
Vend dressingen i græskarblandingen og anret græskarblandingen ovenpå salatbladene i et fad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar