Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 5. oktober 2011

Gulerods - ingefær suppe med Pistacie knas

Dette er en super velsmagende suppe!
4 personer.
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg knust
450 g. gulerødder skåret i mindre stykker
1 kartoffel i tern
3 cm. frisk ingefær fintrevet
½ l. grøntsagsboullion
1 dl. æblejuice – kan udelades
1 æble groftrevet, uden stilk, kerner og blomst eller saften fra 2 appelsiner
peber
ca. 3 spsk. soya
4 - 8 spsk. fløde, yoghurt eller sojafløde

Pistacie Knas:
30 g. sesamfrø
2 spsk. koriander tørret eller frø
1 spsk. spidskommen stødt
50 g. afskallede salte pistacienødder hakkede
salt – peber

Svits gulerødder, løg, kartoffel og hvidløg i olien. 
Tilsæt boullion, æblejuice, ingefær og revet æble. 
Lad suppen simre i ½ time.   
Blend evt. suppen. 
Smag suppen til med peber og soya.
Pistacie Knas
Knas:
Svits ingredienserne til drysset på en tør hed pande i et par minutter. 
Hæld det over på en tallerken, hvor det kan køle af. 
Drysset kan gemmes i et glas med låg i op til 14 dage. Brug det som drys ovenpå salater, sammenkogte retter eller pålæg der har brug for krydret knas.

Server  suppen med et skvæt fløde eller yogurth i tallerkenerne og en stor skefuld pistacie knas ovenpå.... smager super godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar