Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 5. oktober 2011

Gulerods - ingefær suppe med Pistacie knas

Dette er en super velsmagende suppe!
4 personer.
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg knust
450 g. gulerødder skåret i mindre stykker
1 kartoffel i tern
3 cm. frisk ingefær fintrevet
½ l. grøntsagsboullion
1 dl. æblejuice – kan udelades
1 æble groftrevet, uden stilk, kerner og blomst eller saften fra 2 appelsiner
peber
ca. 3 spsk. soya
4 - 8 spsk. fløde, yoghurt eller sojafløde

Pistacie Knas:
30 g. sesamfrø
2 spsk. koriander tørret eller frø
1 spsk. spidskommen stødt
50 g. afskallede salte pistacienødder hakkede
salt – peber

Svits gulerødder, løg, kartoffel og hvidløg i olien. 
Tilsæt boullion, æblejuice, ingefær og revet æble. 
Lad suppen simre i ½ time.   
Blend evt. suppen. 
Smag suppen til med peber og soya.
Pistacie Knas
Knas:
Svits ingredienserne til drysset på en tør hed pande i et par minutter. 
Hæld det over på en tallerken, hvor det kan køle af. 
Drysset kan gemmes i et glas med låg i op til 14 dage. Brug det som drys ovenpå salater, sammenkogte retter eller pålæg der har brug for krydret knas.

Server  suppen med et skvæt fløde eller yogurth i tallerkenerne og en stor skefuld pistacie knas ovenpå.... smager super godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar