Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 8. oktober 2011

Kokosmuffins med lækkert fyld

Fantastiske kager til weekenden eller til gæster.
De her muffins smager super godt. 
De er så gode, at de ikke skal pyntes med sukkerpynt, eller creme der vil overdøve den gode smag. Pynt dem eventuelt med ren kakao eller flormelis drysset over kagerne igennem en sigte.
Muffins uden pynt. smagen er helt fantastisk i sig selv :-)
12 stk.
125 g smør - stuetemperatur eller smeltet og afkølet
1½ dl rørsukker
2 æg
korn fra 1 stang vanille
1 dl. hvede eller speltmel
1 tsk. bagepulver
4 dl. kokosmel
2 bananer, modne
saft af 1 citron
70 g mørk chokolade, hakket
1 spsk. kakao til pynt

Pisk rørsukker, vanille og æg  sammen til det bliver tykt og luftigt. 
Rør det bløde smør i. 
Bland mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. 
Rør kokosmelet i dejen.
Fyld: 
Mos bananerne og bland dem med citronsaften. 
Kom det hakkede chokolade i bananfyldet. 
Smør muffinsforme eller brug 2 papirsforme ad gangen, så formene holder på dejen.
Fyld ca. 1 spsk. dej i hver form, kom derefter bananblandingen i og fordel så resten af dejen ovenpå. 
Bag kagerne i 180 grader ca. 20 minutter. 
Lad kagerne afkøle. 
Pynt kagerne med kakao drys.

1 kommentar:

  1. Uhmm, de ser lækre ud. Minder mig om nogle jeg lavede for et stykke tid siden, resultat med de mosede bananer i midten, er virkelig godt :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet