Det er efterår og der er masser af græskar. Så kan du lide græskar så
prøv disse
græskarpandekager som både kan bruges som tilbehør til middagsretter og som dessert.
ca. 14 stk. små:
2,5 dl fintrevet græskar
1 tsk. kanel
½ tsk. ingefær
½ tsk. vanille
Et nip muskatnød stødt
Et nip stødt nellike
1 banan
2 dl fint speltmel, hvedemel eller boghvedemel
1 tsk. bagepulver
lidt birkesød eller rørsukker
2,5 dl soyamælk eller mælk eller rismælk
fedstof til stegning
Bland det hele undtagen fedstof til en tyk pandekagedej.
Steges som små pandekager
2 spsk. pr. pandekage i olie eller smør.
Her har jeg serveret pandekagerne som:
Frokostret med en stærk krydret
tomatsauce og hakket forårsløg og som
Dessert med
hindbær der lige er kogt op med ganske lidt vand og lidt rørsukker og kommet
over pandekagerne sammen med lidt creme fraiche.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar