Sundt og lækkert ;-)
Dressing
½ spsk. honning, birkesød eller akacie honning
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico eller anden vineddike
1 spsk. sojasauce
1 spsk. jordnøddesmør
1/2 tsk salt
1/2 tsk tørret chili eller sød chili sauce
1 spsk. hakket frisk ingefær
1 stor fed hvidløg, hakket
2 spsk. vand
Salat:
120 g kål hakket – jeg har her brugt spidskål
2 groftrevne gulerødder
1 rød peberfrugt i tynde skiver
100 g. kogte og afskallede edamame soyabønner eller grønne
ærter
2 forårsløg, fint
snittede
Drys:
En håndfuld hakket persille og
40 g. saltede peanuts/jordnødder
Lav dressingen ved at piske alle ingredienserne i en skål.
Rør rundt indtil jordnøddesmørret er opløst.
Sæt til side.
Kog soyabønnerne i 5 minutter.
Hæld dem i en sigte og afskal dem -du skal kun bruge bønnerne inde i skallen
Bland gulerødder, kål, peberfrugt, soyabønner og forårsløg i
en stor skål. Bland dressingen i salaten.
Lad salaten trække mindst 15 minutter.
Smag salaten til.
Drys
salaten med peanuts og persille.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar