Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 28. november 2012

Kålsalat med bl.a. ingefær og jordnødder

Sundt og lækkert ;-)

4 portioner som tilbehør og 2 portioner som hovedret
Dressing
½ spsk. honning, birkesød eller akacie honning
1 spsk.  olivenolie
1 spsk. balsamico eller anden vineddike
1 spsk. sojasauce
1 spsk. jordnøddesmør
1/2 tsk salt
1/2 tsk tørret chili eller sød chili sauce
1 spsk. hakket frisk ingefær
1 stor fed hvidløg, hakket
2 spsk. vand

Salat:
120 g kål hakket – jeg har her brugt spidskål
2 groftrevne  gulerødder
1 rød peberfrugt i tynde skiver
100 g. kogte og afskallede edamame soyabønner  eller  grønne ærter
2  forårsløg, fint snittede

Drys: 
En håndfuld hakket persille og 
40 g. saltede peanuts/jordnødder

Lav dressingen ved at piske alle ingredienserne i en skål. 
Rør rundt indtil jordnøddesmørret  er opløst. 
Sæt til side. 
Kog soyabønnerne i 5 minutter. 
Hæld dem i en sigte og afskal dem -du skal kun bruge bønnerne inde i skallen
Bland gulerødder, kål, peberfrugt, soyabønner og forårsløg i en stor skål. Bland dressingen i salaten.  
Lad salaten trække mindst 15 minutter. 
Smag salaten til. 
Drys salaten med peanuts og persille. 
Server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar