Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 1. november 2012

Nødde-Champignon Postej med Quinoa

God nøddepostej, også som pålæg :-)
5 - 6 personer

250 g. champignon
2 spsk.olivenolie
2 porrer
200 g. nødder eller mandler
100g. kogt quinoa- eller kogt ris eller speltkerner
3 æg
1 dl. fløde
2 tsk. frisk timian
Et par kviste frisk rosmarin
Salt –peber

Har du ikke en rest quinoa så tag en dl. tørret quinoa og skyld det godt i koldt vand. Kom quinoaen i kogende vand sammen med lidt salt og lad det koge i 10 minutter. Tag gryden af varmen og lad quinoaen stå i 10 minutter under låg. Hæld resterende vand fra.

Hak champignon og nødder. 
Snit porrerne i tynde ringe.  
Svits porrer og champignon i olien i 3 -4 minutter. 
Tilsæt de hakkede nødder, timian og rosmarin og svits dem med i 2 minutter. 
Lad det hele lige køle lidt af og tilsæt derefter quinoa, æg, fløde, salt og peber. 
Bland det hele til en god grøntsagsfars og kom farsen i et smurt ovnfast fad eller form. 
Bag postejen ved 180 grader i ca. 40 minutter alt efter tykkelse af postejen.
Her er Nøddepostejen serveret med gulerodsråkost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar