Som tilbehør til andre varme retter, til at smøre på brød,
eller komme ovenpå rugbrød og toppe op med spejlæg som en frokostret.
1 spsk. olivenolie
2 rødbeder skrællet
1 løg - hakket
3 spsk. kokosmel
Evt. 1 chili eller 1 tsk. tørret chili
1 tsk. spidskommen
½ tsk sennepspulver eller sennepsfrø
2 – 3 dl. kogende vand
salt – peber
evt. lidt citronsaft
evt. lidt citronsaft
eventuelt lidt kokosflager som pynt
Riv rødbederne groft.
Svits det hakkede løg sammen med
spidskommen og sennep i et par minutter. Tilsæt rødbederne og chili svits det
hele i et minut.
Kom kogende vand i gryden, så det kun lige dækker rødbederne.
Lad retten småkoge indtil rødbederne er møre og vandet er kogt så meget væk, at
det er blevet til en rødbede mos. Ca. 20 minutter.
Kom kokosmelet i gryden og
smag retten til med salt, peber, chili og evt. lidt sennep eller citronsaft
Server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar