Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 11. november 2012

Hokkaidosuppe med grøntsager

En dejlig suppe hvor du kan komme lige de grøntsager i du har udover græskarret.
4 - 6 personer

1 hokkaido græskar
3 porrer
2 løg
3 fed hvidløg
5- 6 gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 dl. røde linser
vand gerne kogende
1 spsk. urtebollion pulver
Saft fra 1 ciron
½tsk vanille
soya sauce
salt – peber
Topping: hakket forårsløg eller lidt porrer i tynde strimler og 20 mandler hakket

Skær hokkaido græskarret ud i mindre stykker og fjern kerner og stilk. 
Du skal ikke skrælle græskarret men bare rengøre det grundigt. 
Skær porrerne i ringe og hak løgene groft. 
Hak hvidløgene fint.  
Skær gulerødderne ud i ringe.  
Gem nogle porreringe  til drys senere. 
Svits løg, græskar, hvidløg, gulerødder og porrer i olien i 3- 4 minutter. 
Tilsæt de skyllede røde linser.  
Rør godt rundt og kom vand i så det dækker grøntsagerne- gerne kogende vand. Så kommer suppen hurtigere i kog. 
Tilsæt boullion pulver. 
Småkog suppen i 20 – 25 minutter. 
Hak mandlerne til drysset.
Blend suppen og smag den til med citronsaft, vanille, salt, peber og soya sauce.
Server suppen drysset med porrestrimler og hakkede mandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar