Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 8. november 2012

Salat med Broccoli, Butterbeans og Abrikos

Lækker frokostsalat eller som tilbehør til aftensmaden
4 personer

200 g. Butterbeans, udblødt i 8 timer eller natten over og kogt i 1 time med to laurbærblade
½ broccolihoved skåret i små buketter og stokken i tynde små stykker
10-12 abrikoser hakket- helst de mørke så er de uden svovl
4 spsk. Valnødder eller mandler hakkede
Marinade:
3 spsk. olivenolie
3 spsk. vand
2 spsk. balsamico eddike, æbleeddike eller citronsaft
1 fed hvidløg knust
salt - peber 
eventuelt et nip rørsukker

Bland butterbeans, broccoli, abrikoser og valnødder.
Pisk marinaden sammen og smag den til med salt, peber og lidt sukker
Bland marinaden med salaten.
Lad gerne salaten trække en halv time.
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar