En tung kage da der er mange bananer i.
En særlig måde at bruge meget modne bananer på.
Banansmagen kombineret med chokolade og de syrlige hindbær er super dejlig ;-)
En særlig måde at bruge meget modne bananer på.
Banansmagen kombineret med chokolade og de syrlige hindbær er super dejlig ;-)
250 g. spelt eller hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk salt
125g. rørsukker
4 spsk. smør
2 æg
3 mosede modne bananer
1 dl. yoghurt
1 tsk. vanille
100 g. mørk chokolade grofthakket
125 g. hindbær, vendt i 2 spsk.mel. Bruger du frosne bær skal de være optøede
inden brug.
Pisk sukker
og smør sammen.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt banan, yoghurt og vanille, og
rør dejen sammen.
Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål.
Vend melblandingen i sukker-bananblandingen.
Rør chokolade stykker i
dejen.
Vend hindbærrene forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i et smørsmurt eller bagepapirbeklædt lille ovnfast form.
Bag kagen i ca. 45 – 50 minutter
ved 180 grader.
Er overfladen af kagen ved at blive for mørk, så dæk med
staniol.
Prøv med en strikkepind om
kagen er bagt i midten.
Tag kagen ud af ovnen og lad det køle af i formen de
første 20 minutter, derefter kan du tage den ud og skære skiver af den, når den er
blevet helt afkølet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar