Sundt og lækkert som weekend guf;-)
Til så mange personer som du har lyst til
Se efter at det tørrede frugt er uden tilsat sukker –for det
behøves ikke
Tag hvad du har,og har lyst til, blandingen laver du selv
ud fra det.
Jeg har her brugt:
Valnødder
Små spanske hele figner
Abrikoser de usvovlede mørke
Rosiner
Tørrede morbær
Små stykker tørred ananas
Kokosflager
Mørk chokolade hakket ca. 30 g. til 100 g. tørret frugt
Soyasauce
Græskarkerner
Salt
Lidt rosmarin
Lidt chili tørret
Kanel
kakaopulver
Du kunne også bruge tørrede tranebær, hasselnødder, tørrede
kirsebær osv.
Start med at varme nogle af mandlerne op på en tør hed pande i
et par minutter under omrøring.
Kom 2 spsk. soya på panden og lad
mandlerne optage soyaen under omrøring.
Kom mandlerne på en tallerken til afkøling.
Kom andre mandler i en lille skål og rør 2 tsk. kakao og ½
tsk. kanel sammen med dem.
Sæt de mandler
til side.
Hak chokoladen.
Skær abrikoserne i strimler og kom abrikoser på en
pande sammen med anannasstykkerne og morbær, og varm
dem op i et minut.
Drys chokoladen over og smelt chokoladen ved at tage panden fra varmen og vend den
tørrede lune frugt i chokoladen.
Kom de chokolade overtrukne frugter på en tallerken
eller på staniol til tørring og afkøling.
Varm andre nødder, valnødder og græskarkerner
op på en tør hed pande og drys med lidt hakket rosmarin og eller chili - og
salt.
Sæt til afkøling.
Skær fignerne i skiver og lun dem
på panden sammen med kokosflager og rosiner – er frugterne lidt tørre, bliver de
bløde af varmen og kokosflagerne bliver ristet, så de smager af mere.
Sæt til afkøling.
Når det hele er afkølet blandes det på et fad eller i en skål.
Server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar