Super lækkert ;-)
4 personer
1½ spsk. karrypasta –den du bedst kan lide ;-)
400 g. udblødte og kogte Butterbeans – de store lidt flade
hvide bønner. De kan også købes økologiske på dåse – hvis du ikke har nogle
liggende i fryseren som du har kogt.
½ glas bagte tomater eller tørrede tomater i olie
1 bundt friske grønne asparges
1 broccoli
3 fed hvidløg
saft fra ½ citron
salt og peber
2o mandler skåret i flager
1/4 l piskefløde eller sojafløde
evt. 3 store spsk. creme fraiche eller skyr eller ½ delen af
olien fra tomatglasset blandet med lidt grøntsagsboullion
evt. rosiner som drys
Pil og hak hvidløg fint.
Skær broccolien i mindre buketter
og stokken i strimler.
Knæk enderne af de grønne asparges og snit dem i
tynde skiver på langs.
Hæld vandet fra de kogte bønner.
Kom olien på en stor pande
eller wok.
Steg hvidløg og broccoli i 4 minutter.
Kom butterbeans og
karrypastaen ned til broccolien.
Steg det hele i 2 minutter.
Tilsæt asparges , mandler og
tomater.
Lad retten blive gennem varm.
Tilsæt fløde og creme fraiche og lad
saucen samle sig og boble, rør godt i retten. Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt lage fra tomaterne.
Når retten er helt varm serveres den med rosiner til drys og evt. kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar