Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 4. november 2012

Butterbeans med grøntsager i cremet karry sauce

Super lækkert ;-)

4 personer
3 spk. olivenolie
1½ spsk. karrypasta –den du bedst kan lide ;-)
400 g. udblødte og kogte Butterbeans – de store lidt flade hvide bønner. De kan også købes økologiske på dåse – hvis du ikke har nogle liggende i fryseren som du har kogt.
½ glas bagte tomater eller tørrede tomater i olie
1 bundt friske grønne asparges
1 broccoli
3 fed hvidløg
saft fra ½ citron
salt og peber
2o mandler skåret i flager
1/4 l piskefløde eller sojafløde
evt. 3 store spsk. creme fraiche eller skyr eller ½ delen af olien fra tomatglasset blandet med lidt grøntsagsboullion
evt. rosiner som drys

Pil og hak hvidløg fint. 
Skær broccolien i mindre buketter og stokken i strimler. 
Knæk enderne af de grønne asparges og snit dem i tynde skiver på langs.
Hæld vandet fra de kogte bønner. 
Kom olien på en stor pande eller wok. 
Steg hvidløg og broccoli i 4 minutter. 
Kom butterbeans og karrypastaen ned til broccolien. 
Steg det hele i  2 minutter. 
Tilsæt asparges , mandler og tomater. 
Lad retten blive gennem varm. 
Tilsæt fløde og creme fraiche og lad saucen samle sig og boble, rør godt i retten.   Smag til med salt, peber,  citronsaft og evt. lidt lage fra tomaterne. 
Når retten er helt varm serveres den med rosiner til drys og evt. kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar